Guesthouse Vannacht

Bed and Breakfast in het hart van Groningen

Locatie

Guesthouse Vannacht bevindt zich midden in het centrum. En dan bedoelen we ook echt het hart van de stad. De Burchtstraat is een sfeervol, rustig straatje met veel groen. Om de hoek ligt het winkelgebied, eetcafeetjes en goede restaurants. Het Cultureel Centrum de Oosterpoort, het Groninger Museum en het Hoofdstation bevinden zich op loopafstand.

Parkeren

Betaald parkeren is mogelijk onder de Albert Heijn aan de overkant van ons huis; Q Park Rademarkt (1 minuut lopen, maximaal dagtarief € 23,00) aan het Gedempte Zuiderdiep of Parkeergarage Oosterpoort (7 minuten lopen, maximaal dagtarief € 10,00). Gratis parkeren is mogelijk op één van de vele P+R terreinen. De citybus brengt je voor € 6,00 voor twee personen naar de binnenstad. U stapt uit achter onze B&B. Bij de bevestiging ontvangt u uitgebreid parkeerinformatie voor zowel betaald als gratis parkeren.

Met de trein

Als je met de trein naar Groningen komt is het een kleine 15 minuten lopen naar onze B&B. Tegenover het Hoofdstation ligt het Groninger Museum. Daar kun je het beste langs, over de brug richting Ubbo Emmiusstraat. Lopen tot het Gedempte Zuiderdiep, dan naar rechts. Je passeert o.a. de bioscoop Pathe. Rechtdoor lopen tot aan Amsterdams broodjeshuis en de Albert Heijn. Dan oversteken; aan de overkant zie je Thai Jasmine restaurant, daar loop je de Gelkingestraat in. De eerste straat rechts is de Burchtstraat. Het huis met de drie groene deuren is Guesthouse Vannacht.