Guesthouse Vannacht

Bed and Breakfast in het hart van Groningen

Welkom

Guesthouse Vannacht is een Bed en Breakfast gevestigd in een monumentaal pand uit 1850, gelegen in het centrum van de stad. Een pand met het kleinste deurtje van Groningen! Op een minuut loopafstand van de Martinitoren, de Grote Markt en het winkelgebied. Wij hebben een prachtige gastenkamer, stijlvol ingericht met oog voor detail. Volgens vele gasten een plek waar je je gelijk thuis voelt.

De gastenkamer

De gastenkamer ‘Bij de Burcht’ bevindt zich op de begane grond. Wij wonen in het bovenhuis, waardoor je beneden veel privacy hebt.

Onze gastenkamer is geschikt voor 1 of 2 personen. De kamer is voorzien van een flatscreen, radio en minibar. Voor gebruik van eigen laptop of ander mobiel apparaat is er WIFI. De kamer heeft een eigen wastafel. De privé badkamer bevindt zich naast de kamer en is voorzien van een luxe douche, toilet en föhn.

Daarnaast heb je op de kamer de beschikking over een Nespresso apparaat en een waterkoker met theeassortiment.

Locatie

Guesthouse Vannacht bevindt zich midden in het centrum. En dan bedoelen we ook echt het hart van de stad.
De Burchtstraat is een sfeervol, rustig straatje met veel groen. Het Cultureel Centrum de Oosterpoort, het Groninger Museum en het Centraal Station bevinden zich op loopafstand. Ook het winkelcentrum, de vele gezellige kroegen, restaurants en eetcafes liggen om de hoek.

Prijzen

Kamerprijs voor 2 personen
€ 95,00 voor de eerste nacht incl. ontbijt
€ 85,00 voor vervolgnacht(en)

Kamerprijs voor 1 persoon
€ 85,00 voor de eerste nacht incl. ontbijt
€ 75,00 voor vervolgnacht(en)

Alle prijzen zijn excl. toeristenbelasting van € 2,30 p.p.p.n.

Partners

Bed and Breakfast Nederland